Werkgevers


Tom is bij de volgende werkgevers in dienst geweest of heeft als zelfstandig ondernemer gewerkt:

  1. Vanaf 2012 zelfstandig ondernemer op het gebied van IT Projectmanagement en Training waarvan u op deze site informatie vindt.
  2. Van 1998 tot 2012 weer gewerkt voor Oracle Nederland. Mijn rol is in die periode Project Manager geweest. Hierbij ben ik altijd eindverantwoordelijk geweest voor projecten met breed scala aan onderwerpen zoals maatwerk, applicatie implementatie, business intelligence, web ontwikkeling, systeem integratie, gegevensconversie en monitoring. Bijzonder was mijn positie als Iterim Manager bij het toenmalige energiebedrijf Remu (overgenomen door Eneco) waar ik vorm en leiding heb gegeven aan de afdeling development.
  3. Van 1997 tot 1998 gewerkt voor Riva Systems. Hier heb ik het beheer en de klantrelatie van twee loyalty systemen onder mijn hoede gehad.
  4. Van 1994 tot 1997 gewerkt bij Oracle Nederland. Mijn rol was het ontwerpen en programeren van custom systemen. De technology was Oracle Forms/Reports en de Oracle Database.
  5. Van 1984 tot 1994 heb ik gewerkt als tennisleraar, hierbij was ik zelfstandig ondernemer. Voor het grootste gedeelte part time lesgegeven waarnaast ik Technisch Informatica studeerde aan de Technische Universiteit in Delft. Tevens ben ik bestuurslid bij een tennisverenging geweest en heb met collega's een v.o.f. opgericht waarin we een tennisschool hadden ondergebracht.